Clientervaringen met onze praktijk

Wij vertellen u graag alles over Fysio & Fitness Kudelstaart. Hieronder laten we ook onze clienten aan het woord. Wat zijn hun ervaringen met Fysio & Fitness Kudelstaart? 

"Nu kan ik er tenminste zelf iets tegen doen"
24-10-2017
Mevrouw Vogel- Van der Es:Al tijden had ik last van vage pijnklachten in mijn heup uitstralend naar mijn bovenbeen. Op een gegeven moment hield de pijn mij uit mijn slaap. De huisarts adviseerde om een afspraak te maken bij een fysiotherapeut.
"Ik heb de juiste weg gevonden"
03-07-2017
Bij Ria Boon werd 11 jaar geleden Parkinson geconstateerd. Al voor die diagnose bezoekt ze Jan Voorn voor fysiotherapie.
Pasgeboren dochtertje goed geholpen met voorkeurshouding
11-04-2017
Mariëlle merkte dat haar dochtertje Sophie van destijds 5 weken oud een afplatting aan één zijde van haar hoofdje ontwikkelde. Ze trok aan de bel bij kinderfysiotherapeut Casparina van Beek.
Behandeling sluit goed aan bij mijn problematiek
02-12-2016
Dhr. Hanekamp is bij Jan Piet Verweij onder behandeling voor rugklachten.
Rick telt de dagen af tot hij weer mag
27-09-2016
Eind november 2015 belandde Rick (16) in het ziekenhuis met een zware longontsteking. In december kwam daar nog een klaplong bovenop. Rick bracht 6 moeilijke, onzekere weken door in het ziekenhuis. Hij moest zelfs worden beademd. Zijn moeder Ilse vertelt over deze zware periode en zijn herstel daarna.
Nieuwe wegen om aan ontspanning te werken
22-07-2016
Dhr. Vedder volgde ontspanningstraining (autogene training). Hij deelt graag zijn ervaring.
Na één behandeling klachtenvrij
22-07-2016
Meneer Sukul had last van duizeligheidsklachten. Hij vertelt over de behandeling.
Veel fitter dankzij Fysio Kudelstaart
31-03-2016
Mevrouw De Groot volgt training onder begeleiding bij Fysio & Fitness Kudelstaart vanwege COPD. Zij vertelt haar verhaal.
Goed geholpen door schouderexperts
01-03-2016
Douwe: “Ik heb al tijden last van terugkerende schouderklachten. Die laat ik altijd behandelen door Albert Dercksen en Nick Fridsma.
Altijd snel geholpen en vlotte communicatie
23-02-2016
Nico: “Ik heb last van rug- en nekklachten. Daarvoor kom ik al jaren bij Albert Dercksen van Fysiotherapie Kudelstaart.
Nuttige adviezen en ondersteuning bij bewegen
17-11-2015
Eén van de begeleiders bij een woonvoorziening voor verstandelijk gehandicapten vertelt over de samenwerking met Fysiotherapie Kudelstaart.
Snel en prettig geholpen
23-10-2015
Dhr. Van Wieringen bezoekt Fysio & Fitness Kudelstaart al jaren. Hij vertelt over zijn ervaring met onze praktijk.
Tess (7) vaart blind op kinderfysiotherapeute Casparina
21-09-2015
Tess van der Salm (7) bezoekt kinderfysiotherapeut Casparina vanwege Cerebrale Parese.
Weer verder met leven dankzij autogene training
26-05-2015
Angela hield angst- en spanningsklachten over aan een zeer heftige periode in haar leven. Daarvoor onderging zij psychosomatische fysiotherapie bij Mirjam Visser.
Ik had niet gedacht weer zonder krukken te kunnen lopen
23-03-2015
Mevrouw van der Voort kwam na een heupoperatie in een rolstoel terecht. Ze had niet gedacht ooit weer zonder krukken te kunnen lopen. Met de hulp van de fysiotherapeuten van Fysio en Fitness Kudelstaart is het haar toch gelukt.
Verschillende disciplines onder één dak, dat is wat ik zocht.
20-02-2015
In verband met een heupaandoening en een dubbele longembolie liep de heer Maes al even bij een fysiotherapeut. Na zijn tweede heupprothese ging hij op zoek naar een andere fysiotherapeut. Sindsdien komt hij met veel tevredenheid bij Fysio en Fitness Kudelstaart.
Al 40 jaar bij Fysio Kudelstaart!
26-01-2015
Dhr. Kennis komt al 40 jaar met veel tevredenheid bij Fysio Kudelstaart.
Ik kan weer alles doen wat ik wil
26-01-2015
De heer Fokker kwam bij fysiotherapie Kudelstaart voor de behandeling van etalagebenen. De huisarts en vaatchirurg hadden hem doorverwezen en zo kwam hij bij Kudelstaart terecht. Hieronder deelt hij zijn ervaringen met u.
Clientervaring Mevrouw De Jongh - Van den Handel
26-01-2015
Mijn herstel wilde maar niet vlotten. Mijn huisarts adviseerde mij toen Fysio & Fitness Kudelstaart Aalsmeer; een uitstekend advies!